Om Graabein

- GRAABEIN -

Graabein skal uttrykke din stil

Din personlighet

Din selvtillit, og din historie

Graabein er et verktøy

Identiteten kommer innenfra

- 


 Graabein Skjegg 

Skjegg er ikke mote, skjegg er stil. Et skjegg kan representere så mye, og vi bærer dem alle av våre forskjellige grunner. Hos oss er skjegg et uttrykk for hvem vi er. Et skjegg vokser på både innsiden og utsiden, og dersom vi tar det bort vil ikke utsiden lenger reflektere hvem vi er. Det tar vi ikke lett på, så når vi setter oss fore å lage de beste skjeggproduktene vi kan, så er det med dette i bakhodet.

Hos Graabein produserer vi produktene våre på gamlemåten. Når du bestiller et Graabein produkt er dette laget for hånd, og vi har full kontroll på hva som er i alt vi produserer. Vi bruker kun de beste råvarer, og bare naturlig konservering. Du vil aldri finne petroleumsprodukter, parabener eller parfyme i våre produkter.

I tillegg har vi håndplukket et knippe andre produkter til vår nettbutikk. Dette er produkter som holder vår standard for kvalitet, og som passer inn i vårt utvalg og filosofi. Vår produksjon foregår helt ytterst i vest der himmel møter sjø. På Karmøy i Rogaland, Norges eldste kongesete med en tusenårig tradisjon for skjeggete vikinger.

Vår produktserie er registrert både hos Norsk Mattilsyn og CPNP, og er merket og dokumentert etter internasjonale regler. Som kunde hos Graabein skal du være trygg på at det du får er av høyeste kvalitet.

 


 Graabein Apparel 

Vi vil slippe deg på innsiden av hvem vi er. Vi vet at personlighet og identitet ikke er noe man kjøper for penger. Samtidig opplever vi at utsiden gjerne reflekterer innsiden. Vårt uttrykk er lavmælt. Vi har ikke funnet opp hjulet på nytt, eller pløyd upløyd mark. Vår kolleksjon handler om hva vi ser at bygger opp under oss. Hva vi synes ser bra ut, som gir oss selvtillit og viser verden rundt oss hvem vi er. 

Alle plagg vi selger i vår nettbutikk er av høyeste kvalitet. Man trenger ikke skrike for å høres. Derfor har vi valgt å gjøre logoene svart på svart. Vi har gått gjennom en lang prosess med prøving og feiling for å komme frem til kolleksjonen vi presenterer. Det er viktig for oss at alt vi selger blir laget under de riktige forutsetningene. Derfor har vi besøkt fabrikkene vi bruker, og vi følger opp alle ledd for å sikre en både miljøvennlig og sosial profil.

 


 Musikk 

Musikk har vært en grunnstein i Graabein fra starten av. Musikk og identitet er knyttet tett opp mot hverandre, og vårt univers reflekterer musikken vi lytter til. Gjennom årene har vi arbeidet med mange fantastiske musikere. Nå er vi så heldige å samarbeide med både Skambankt og The Dogs, to av bandene som er toneangivende innen den kompromissløse norske rocken vi føler representerer oss så godt.

Når vi kjenner oss igjen i musikken, og musikerene kjenner seg igjen i det vi gjør, så betyr det av vi gjør noe riktig. Vi er kompromissløse, og vi vet hvem vi er. Vi utvikler oss, men vårt grunnfjell endrer seg ikke. Mote er flyktig. Stil er for alltid.


 

Kontakt:

Graabein AS
Tostemveien 181
4270 Åkrehamn
Org. Nr. 915091490
post@graabein-skjegg.no
+47 95907666